SEO zoekmachine optimalisatie door onze Masters

Google bepaalt aan de hand van meer dan 200 factoren welke website op welk trefwoord scoort en welke positie deze websites krijgen in de zoekmachine. Een groot deel van deze factoren zijn ‘on-site’ oftewel in jouw website. Deze on-site eigenschappen (content, afbeeldingen, metadata, interne links ed.) kunnen we per pagina optimaliseren met zoekmachine optimalisatie zodat je beter gaat scoren op trefwoorden waarop je beter gevonden wilt worden.

Goede SEO strategie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) scoort jouw website hoger in de zoekmachines zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt.

Een goede SEO strategie vaststellen kan lastig zijn en daarom helpen wij jou graag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zodat jij beter vindbaar bent. Dit kunnen wij doen op hetzelfde moment dat jij een nieuwe website laten maken of op jouw bestaande website.

Het ontwikkelen van een SEO strategie doen wij vanaf €250,-

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachine Optimalisatie.

Wij zorgen dat de grote zoekmachines de informatie op jouw website gemakkelijk kunnen uitlezen. Daardoor zullen zoekmachines jouw website hoger in de zoekresultaten weergeven en kunnen klanten jouw website beter vinden.

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Er bestaat helaas geen magische knop waarmee jouw website binnen één dag bovenaan staat in Google.

Google gebruikt honderden verschillende meetpunten om een website te ‘ranken’, ofwel een positie toe te kennen. Uiteraard geldt; hoe beter jouw website op deze punten scoort, hoe hoger jouw website scoort in de zoekmachines. De eerste circa vijf meetpunten wegen echter zwaarder dan de rest, dus met relatief lage investeringen in tijd en geld kunnen wij snel goed resultaat behalen.

Met een SEO onderzoek maken we zichtbaar waar je staat

Hoe goed scoort de website en wat kunnen we doen om dit te optimaliseren? Een SEO onderzoek is het antwoord. We maken een onafhankelijke nul meting op relevante zoekwoorden en nemen daar ook de concurrenten in mee. Waar staat de website nu. En een plan van aanpak. Wat kan en moet er beter. Vaak zijn het kleine tweaks die al een groot verschil kunnen maken.

Eigen resultaten zijn altijd gekleurd

In de eigen browser kan het resultaat veel beter zijn dan op een andere computer. Jouw voorkeuren zijn bij Google namelijk al bekend. Daarom zijn jouw zoekresultaten gekleurd. En als je vaak je eigen website bezoekt of in dezelfde branche geïnteresseerd bent dan komen de zoekresultaten daarmee overeen. Ook de locatie is bepalend. Op je eigen computer kun je dus op nummer 1 staan terwijl dat in de rest van de wereld niet zo is. Een onafhankelijk SEO onderzoek geeft een transparant inzicht in de ranking.

Website ranking factoren

Er zijn heel veel factoren die uiteindelijk bepalen wat de ranking van de website is. Scoor je op de computer goed maar op mobiele devices, zoals ipad of telefoon, niet denk dan aan het omzetten van uw website naar een responsive webdesign. Meer dan 50% van het verkeer is tegenwoordig afkomstig van mobiele devices dus daar niet op zichtbaar zijn kan uiteindelijk een hoop klandizie schelen. Maar ook het eenvoudig toevoegen van een SSL certificaat kan een grote sprong in ranking geven als de concurrentie die niet heeft. Onze Masters zitten hier natuurlijk bovenop en denken actief mee hoe we jouw merk sterker en met een goed vindbare website in de markt kunnen zetten.

Een goed vindbare website met een SEO onderzoek

Door middel van periodieke rapportages houden we de vinger aan de pols en kunnen we samen werken aan de optimalisatie van jouw website. Wat zijn de resultaten geweest van het gedane werk? Wat scoort hoog en wat scoort minder? Cijfers liegen niet.

Start nu met een beter vindbare website

Benieuwd welke resultaten wij voor andere bedrijven met SEO onderzoek hebben bereikt? Laat een berichtje achter of bel ons simpelweg even op.

 • Relevante bezoekers
  • Meer relevante bezoekers op de site
 • Meer conversie
  • Inzicht in kansen voor meer conversie
 • Hogere posities
  • Hogere zoekwoord posities in de zoekmachines (NL en indien relevant ook in het buitenland)
 • Populaire zoekwoorden
  • Weten op welke zoekwoord combinaties per taal en branche je gevonden wordt
 • Rapportages
  • Overzichtelijke periodieke rapportages met advies
 • Analyses
  • Technische analyse website
 • Concurrenten
  • Weten waar je staat t.o.v. de concurrent en daar adequaat op kunnen anticiperen
 • Meer conversie’s
  • Meer conversie; boekingen, offerte aanvragen, naamsbekendheid, etc
 • Geen advertenties
  • Besparen op adwords of andere advertentie campagnes
 • Altijd op de hoogte
  • Directe notificatie bij stijgen of dalen op zoekwoord (combinaties)
 • Negatieve pagina’s
  • Inzicht in (technisch) slecht presterende pagina’s die de ranking op negatieve wijze beïnvloeden

Deze helden hebben wij al geholpen

Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen onze Masters voor grote en kleine bedrijven. Bekijk hoe wij jou kunnen helpen!

Website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten onderhouden? Dan zorgen we ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.