Zakelijke website laten maken

Voor ondernemers, zowel in de B2B als B2C branche, is het hebben van een zakelijke website zeer belangrijk. Het toont immers jouw producten en/of diensten en het tarief dat je daar voor vraagt. Bovendien trek je met een aantrekkelijk design potentiële klanten aan. En je komt er zakelijk en professioneel door over.

Een zakelijke website laten maken die werkt

Consumenten zullen sneller een impulsaankoop doen dan bedrijven. Bedrijven gaan eerst op onderzoek uit en willen weten of de dienst of het product dat ze willen afnemen van een betrouwbaar bedrijf af komt. De doorlooptijd naar een aankoop in B2B is dan ook vaak veel langer.

Je potentiële klant zal op je website terechtkomen en wil daar de informatie vinden waar hij of zij naar op zoek is, voordat hij zijn gegevens achterlaat. Met een goede zakelijke website zorg je ervoor de eerste indruk goed is, maar vooral ook dat je de juiste informatie en conversiepunten aanbiedt op het juiste moment zodat je van de juiste bezoekers leads maakt.

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Meer leads

  Leads komen niet vanzelf binnenwaaien op je website. Wanneer je een zakelijke website laat maken, is het goed om eerst een beeld te krijgen van je bezoeker en hetgeen hij wil vinden op jouw website.

  Wanneer je bezoekers klaar zijn om een beslissing te nemen, moet je er voor zorgen dat ze makkelijk met je in contact kunnen komen.

  Elke bezoeker heeft eigen wensen als het gaat om contact opnemen met een bedrijf. De ene wil direct een antwoord op een vraag via de chat, een ander wil graag terugkoppeling per mail of alleen bellen. Door meerdere opties aan te bieden, is de kans groter dat je iedereen aanspreekt. 

  Onderscheiden van je concurrent

  Een goede zakelijke website is een website die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf – en nog belangrijker – jouw ideale klant. Wanneer je de focus legt op je klant in plaats van je dienst of product, zorg je ervoor dat je zakelijke website zich meer onderscheidt van je concurrent. 

  Door het maatwerk dat wij leveren wordt jouw zakelijke website echt het visitekaartje van je onderneming. Wij zorgen dat ons design naadloos overeenkomt met jouw huisstijl, kleuren & logo. Heb je bijvoorbeeld een streepje, pijltje of blokje in je logo, dan pakken we die eruit en hergebruiken deze op alle pagina’s zodat alles een geheel wordt.

  Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

  Een zakelijke website moet aan een aantal criteria voldoen om effectief te zijn en om het doel van het bedrijf te behalen. Dit kan onder andere zijn:

  • Een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat bij het merk van het bedrijf past en dat de gebruiker uitnodigt om verder te bladeren.
  • Gemakkelijke navigatie, zodat de gebruiker snel kan vinden wat hij of zij zoekt.
  • Duidelijke en relevante informatie over het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden, en hoe klanten met het bedrijf in contact kunnen komen.
  • Responsieve ontwerp, zodat de website goed werkt op verschillende soorten apparaten en schermresoluties.
  • Beveiliging, om te voorkomen dat de website gehackt wordt en om de privacy van gebruikers te beschermen.

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw zakelijke website aan deze criteria voldoet om ervoor te zorgen dat het een effectief hulpmiddel is voor uw bedrijf.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten zijn tevreden over onze communicatie

  Hier staan wij voor!

  Communicatie is key

  Wij vinden goed en duidelijk communiceren erg belangrijk zodat alles, altijd duidelijk is!

  Wij werken met een kennismakingsformulier zodat jullie wensen duidelijk zijn. Ook ontvangen jullie van ons een duidelijke planning voor de ontwikkeling van jullie website.

  Doeltreffende website

  Wanneer je alles eruit wilt halen moet je een website laten bouwen door een professional en deze vervolgens inzetten als hulpmiddel in je online marketingstrategie.

  Door onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat je doelgroep in actie komt en jij meer leads binnenhaalt!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jullie nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat jullie website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd.

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht van een website bouwer. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Website

  Ideaal voor organisaties die online zichtbaar willen zijn met een prachtige website.


  vanaf €1.000,-

  Webshop

  Perfect voor bedrijven die een maatwerk & functionele webshop voor hun bedrijf willen.


  vanaf €4.000,-

  Online marketing

  Digitale marketing effectief inzetten om jouw doelgroep online te bereiken.


  vanaf €250,-