Zakelijke website laten maken

Voor ondernemers, zowel in de B2B als B2C branche, is het hebben van een zakelijke website zeer belangrijk. Het toont immers jouw producten en/of diensten en het tarief dat je daar voor vraagt. Bovendien trek je met een aantrekkelijk design potentiële klanten aan. En je komt er zakelijk en professioneel door over.

Een zakelijke website laten maken die werkt

Consumenten zullen sneller een impulsaankoop doen dan bedrijven. Bedrijven gaan eerst op onderzoek uit en willen weten of de dienst of het product dat ze willen afnemen van een betrouwbaar bedrijf af komt. De doorlooptijd naar een aankoop in B2B is dan ook vaak veel langer.

Je potentiële klant zal op je website terechtkomen en wil daar de informatie vinden waar hij of zij naar op zoek is, voordat hij zijn gegevens achterlaat. Met een goede zakelijke website zorg je ervoor de eerste indruk goed is, maar vooral ook dat je de juiste informatie en conversiepunten aanbiedt op het juiste moment zodat je van de juiste bezoekers leads maakt. Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Meer leads

  Leads komen niet vanzelf binnenwaaien op je website. Wanneer je een zakelijke website laat maken, is het goed om eerst een beeld te krijgen van je bezoeker en hetgeen hij wil vinden op jouw website.

  Wanneer je bezoekers klaar zijn om een beslissing te nemen, moet je er voor zorgen dat ze makkelijk met je in contact kunnen komen.

  Elke bezoeker heeft eigen wensen als het gaat om contact opnemen met een bedrijf. De ene wil direct een antwoord op een vraag via de chat, een ander wil graag terugkoppeling per mail of alleen bellen. Door meerdere opties aan te bieden, is de kans groter dat je iedereen aanspreekt. 

  Jouw website

  Jouw branche

  Aandek

  Watersport marktplaats

  ISRA

  Scheepsrecycling

  Het Bijenparadijs

  Biologische webshop

  NIU Store

  Elektrische scooters

  Waterland Fysiotherapie

  Fysiotherapie & sportschool

  Vintage Op Wielen

  Retro auto’s verhuur

  Onderscheiden van je concurrent

  Een goede zakelijke website is een website die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf – en nog belangrijker – jouw ideale klant. Wanneer je de focus legt op je klant in plaats van je dienst of product, zorg je ervoor dat je zakelijke website zich meer onderscheidt van je concurrent. 

  Door het maatwerk dat wij leveren wordt jouw zakelijke website echt het visitekaartje van je onderneming. Wij zorgen dat ons design naadloos overeenkomt met jouw huisstijl, kleuren & logo. Heb je bijvoorbeeld een streepje, pijltje of blokje in je logo, dan pakken we die eruit en hergebruiken deze op alle pagina’s zodat alles een geheel wordt.

  Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren.

  Waar moet een zakelijke website aan voldoen?

  Een zakelijke website moet aan een aantal criteria voldoen om effectief te zijn en om het doel van het bedrijf te behalen. Dit kan onder andere zijn:

  • Een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat bij het merk van het bedrijf past en dat de gebruiker uitnodigt om verder te bladeren.
  • Gemakkelijke navigatie, zodat de gebruiker snel kan vinden wat hij of zij zoekt.
  • Duidelijke en relevante informatie over het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden, en hoe klanten met het bedrijf in contact kunnen komen.
  • Responsieve ontwerp, zodat de website goed werkt op verschillende soorten apparaten en schermresoluties.
  • Beveiliging, om te voorkomen dat de website gehackt wordt en om de privacy van gebruikers te beschermen.

  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw zakelijke website aan deze criteria voldoet om ervoor te zorgen dat het een effectief hulpmiddel is voor uw bedrijf.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Wat ons uniek maakt

  Toegankelijk & persoonlijk

  Of je nu liever een WhatsApp-bericht stuurt of een e-mail verzendt, het maakt voor ons niet uit. Wij houden van persoonlijk en toegankelijk contact.

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan zodat altijd alles duidelijk is!

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht van een website bouwer. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Website

  Ideaal voor organisaties die online zichtbaar willen zijn met een prachtige website.


  vanaf €1.000,-

  Webshop

  Perfect voor bedrijven die een maatwerk & functionele webshop voor hun bedrijf willen.


  vanaf €4.000,-

  Online marketing

  Digitale marketing effectief inzetten om jouw doelgroep online te bereiken.


  vanaf €250,-

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens

  Wat is de levertijd van mijn website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van maar 1-2 maanden, erg snel dus! Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces sturen wij jou eerst een gedetailleerde planning toe.

  Nog meer vragen?

  Is iets je nog niet helemaal duidelijk en heb je nog een bepaalde vraag? Zoek jouw vraag dan op in onze handige Veelgestelde vragen / FAQ pagina.

  Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door even te bellen naar +316 481 480 67.