Strakke webshop voor elektrische scooters

Voor de NIU Store Amsterdam hebben we een strakke webshop gebouwd waarin je jouw eigen elektrische scooter kan bestellen en customizen. De shop biedt klanten de mogelijkheid om een dealer te kiezen en de scooter aan te passen, zoals het toevoegen van accessoires. De voorraad van deze webshop is gekoppeld aan hun eigen voorraadsysteem.

Webshop zonder betalingen

We hebben voor onze vrienden van Roll’nGo een nieuwe website gemaakt. De website bevat een volledig productoverzicht van al hun modellen. Deze website is dus puur om klanten te informeren en niet om af te rekenen zoals bij een webshop wel mogelijk is.

Websiteonderhoud voor de hockeyvereniging

Voor de Mixed Hockey Club Purmerend verzorgen we het website onderhoud. We maken bijvoorbeeld nieuwe pagina’s aan, sturen de nieuwsbrief rond of sturen nieuwtjes naar alle leden. Ook verzorgen we de support aan de vrijwilligers die met het systeem moeten werken.

Informatieve website over scooteronderdelen

Voor Creco hebben onze Masters een kleine website gemaakt met wat content en een contactformulier. Creco is in Nederland de #1 in het verkopen van scooteronderdelen, zij wilden dan ook geen uitgebreide website.

Aanmeld website voor een vrijeschool in de Beemster

Voor de initatiefgroep Waldorf In De Beemster hebben we een website gemaakt waarop mogelijk toekomstige scholieren zich kunnen aanmelden. Mocht deze vrijeschool er in de toekomst echt komen, dan gaan we hun website flink uitbreiden.

Strak platform voor alle modellen & accessoires

Voor Kymco Scooters Nederland hebben onze Masters een platform gebouwd met verschillende websites, zo hebben zij nu verschillende websites voor hun scooters, elektrische scooters, motorscooters, e-bikes, scootmobielen & ATV’s. De website geeft alle modellen en accessoires geheel overzichterlijk weer en is up-to-date met de huidige voorraad.