Strakke webshop voor elektrische scooters

Voor de NIU Store Amsterdam hebben we een strakke webshop gebouwd waarin je jouw eigen elektrische scooter kan bestellen en customizen. De shop biedt klanten de mogelijkheid om een dealer te kiezen en de scooter aan te passen, zoals het toevoegen van accessoires. De voorraad van deze webshop is gekoppeld aan hun eigen voorraadsysteem.

Website voor branche-organisatie met login voor hun partners

Voor de brancheorganisatie International Ship Recycling Association (ISRA) hebben we een website gemaakt waarop hun aangesloten partners kunnen inloggen en hun profiel kunnen aanpassen. Deze profielen zijn dan weer toegankelijk voor elke gebruiker om zo informatie te krijgen over allerlei bedrijven. Ook is de website uitgerust met een agenda, belangrijke documenten en nieuwsberichten.

Moderne fysiotherapie website

Voor Waterland Fysiotherapie hebben onze Masters een moderne website gemaakt die samen met hun nieuwe pand zorgen voor een nieuwe fase van hun bedrijf. Hun oude website bestond al een lange tijd en was erg gedateerd. Wij zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat.

Webshop zonder betalingen

We hebben voor onze vrienden van Roll’nGo een nieuwe website gemaakt. De website bevat een volledig productoverzicht van al hun modellen. Deze website is dus puur om klanten te informeren en niet om af te rekenen zoals bij een webshop wel mogelijk is.

Websiteonderhoud voor de hockeyvereniging

Voor de Mixed Hockey Club Purmerend verzorgen we het website onderhoud. We maken bijvoorbeeld nieuwe pagina’s aan, sturen de nieuwsbrief rond of sturen nieuwtjes naar alle leden. Ook verzorgen we de support aan de vrijwilligers die met het systeem moeten werken.

Strak platform voor alle modellen & accessoires

Voor Kymco Scooters Nederland hebben onze Masters een platform gebouwd met verschillende websites, zo hebben zij nu verschillende websites voor hun scooters, elektrische scooters, motorscooters, e-bikes, scootmobielen & ATV’s. De website geeft alle modellen en accessoires geheel overzichterlijk weer en is up-to-date met de huidige voorraad.