Onderhoudspakketten

Het onderhouden van een website is net zo belangrijk als het onderhoud van een auto. Wanneer een website verouderd, neemt de kans toe dat de beveiliging niet voldoende is, maar ook de online vindbaarheid van je website verslechterd. Zoekmachines zoals Google belonen deze met een hogere ranking score dan websites die niet worden bijgewerkt.

Backuppen, Updaten & Opschonen

Onze Masters bieden twee soorten manieren van website onderhoud aan. De eerste soort is het opschonen en updaten van je website, onderhoud dus. De tweede soort is aanpassingen doen aan een bestaande website. Je bekijkt nu de eerste soort, de onderhoudspakketten.

Met een onderhoudspakket updaten en schonen wij je website op. Ook maken we backups zodat er nooit gegevens verloren kunnen gaan. Zonder website onderhoud wordt je website zeker trager en gevoeliger voor hackers. Ook zullen zoekmachines je website minder vaak weergeven. Wij kunnen onderhoud eenmalig uitvoeren of maandelijks via een onderhoudscontract. Bekijk onze verschillende onderhoudspakketten.

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Onderhoudspakketten

  Met de website onderhoudspakketten van SiteMasters bieden we jouw organisatie zekerheid en continuïteit. In overleg beslissen onze Masters welke onderdelen voor jou van toepassing zijn. Wij kunnen onderhoud eenmalig of maandelijks uitvoeren.

  Voordelen van een onderhoudspakket

  • Je koopt een stukje zekerheid, stabiliteit en continuïteit.
  • Het websitesysteem is up-to-date.
  • Je website onderhoudskosten zijn in te calculeren.
  • Met een onderhoudspakket kunnen we je snel helpen.

  Afhankelijk van het programma en hoe de website gemaakt is, kunnen we je website in onderhoud nemen. Stuur ons een bericht en we kijken eerst naar je website. Ook als je nog geen klant bent.

  Door onderhoud te plegen heb je de zekerheid dat alles onderhouden wordt en blijft werken zoals gewenst.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag meer informatie aan via veron@sitemasters.nl

  • Hosting & domein beheer
   • Je website moet ergens beheerd worden. Dit kan je zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor je doen.
  • Onderhoud CMS
   • Het websitesysteem is up-to-date. Wij zorgen dat het systeem en de plug-ins op je website altijd voorzien zijn van de laatste updates.
  • Beveiliging
   • We maken backups zodat er nooit gegevens verloren kunnen gaan en we beveiligen je website tegen spam en hackers.
  • Website statistieken rapportage
   • Met programma’s kunnen we de statistieken van je website inzien en aan de hand hiervan actie ondernemen.
  • Website APK gesprek
   • Met verschillende programma’s kunnen we de prestaties van je website meten en inzichtelijk maken. Zo kunnen we eventuele fouten opsporen en deze snel verhelpen.
  • Controle werking website
   • Wij kunnen alle functionaliteiten op je website testen om te controleren of alles nog goed werkt. Als dit niet het geval is, kunnen we hierop reageren.

  Eenmalig of maandelijks?

  Wil je dat wij eenmalig onderhoud plegen aan je website of dat wij dit elke maand doen door middel van een onderhoudscontract? Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Eenmalig onderhoud

  Bij eenmalig onderhoud weet je dat je hele website weer voldoet aan de allerlaatste standaarden en update’s.


  vanaf €50,-


  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

  Maandelijks onderhoud

  Door middel van maandelijks onderhoud heb je de zekerheid dat alles altijd onderhouden, opgeschoond en gebackupt is.


  vanaf €50,- per maand


  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Wat ons uniek maakt

  Toegankelijk & persoonlijk

  Of je nu liever een WhatsApp-bericht stuurt of een e-mail verzendt, het maakt voor ons niet uit. Wij houden van persoonlijk en toegankelijk contact.

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan zodat altijd alles duidelijk is!

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens