Website onderhoud

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten. Het CMS (content management system) maakt het mogelijk om onderhoud en aanpassingen aan je website zelf uit te voeren. Dit kan rechtstreeks en op eenvoudige wijze vanuit je eigen website. Bepaalde zaken kan je echter niet alleen oplossen en dan is de hulp van een professioneel nodig.

Wat is website onderhoud?

Onze Masters bieden twee soorten manieren van website onderhoud aan. De eerste soort is het opschonen en updaten van je website. Ook maken we backups zodat er nooit gegevens verloren kunnen gaan. Zonder website onderhoud wordt je website zeker trager en gevoeliger voor hackers. Ook zullen zoekmachines je website minder vaak weergeven. Bij deze soort van website onderhoud hebben we verschillende onderhoudspakketten.

Het andere soort website onderhoud dat we aanbieden zijn website aanpassingen. Dit betekent het maken van nieuwe functionaliteiten en het aanvullen van nieuwe content of projecten. Want met het regelmatig plaatsen van nieuwe artikelen, projecten of andere updates en met de uitbreiding van nieuwe functionaliteiten blijf je in beeld bij je doelgroep.

Onderhoudspakketten

Met de website onderhoudspakketten van SiteMasters bieden we jouw organisatie zekerheid en continuïteit. In overleg beslissen onze Masters welke onderdelen voor jou van toepassing zijn.

Website aanpassingen

Wij bieden het maken van nieuwe functionaliteiten, het aanvullen van nieuwe content, artikelen, nieuws of projecten aan. Als je contact met ons opneemt kunnen onze Masters kijken wat de mogelijkheden zijn.

Website onderhoud tarieven

Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren diensten die zo goed zijn zoals je dat verwacht. Wil jij je bestaande website onderhouden en/of aanpassingen doen zoals het realiseren van nieuwe functionaliteiten? Dan ben je aan het goede adres.
Weet je niet wat het beste past bij jouw bedrijf? Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

Website onderhoud

Onderhoud plegen doen wij eenmalig of maandelijks. Dit is de zekerheid dat alles onderhouden wordt en blijft werken zoals gewenst.


vanaf €50,-


Vraag een offerte aan

Website aanpassingen

Heb je al een website en wil je nieuwe functionaliteiten? Wil je tekst laten aanpassen? Zijn niet alle afbeeldingen scherp? Wil jij ook een mobiele website? 


vanaf €50,-


Vraag een offerte aan