Maatwerk website

Wanneer je kiest voor een 100% maatwerk website, gaan we eerst om de tafel om samen het doel, de doelgroep en de strategie van de website te bepalen.

Vanuit hier hebben we de basis bepaald en gaan we starten met de conceptontwikkeling. Dit betekent dat we een aantal ontwerpen maken en deze beoordelen op design en huisstijl. Vervolgens bepalen we een sterk menu- en submenu structuur, de indeling van de content en de plaatsing van de modules.

Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren een website waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dit verwacht. Je bekijkt nu ons maatwerk pakket.

Laten we samen groeien!

Externe koppelingen

Naast het design en de functionaliteiten is het bij grote en professionele websites ook belangrijk dat de achterliggende systemen automatisch met elkaar onderling communiceren. Onze websites kunnen worden gekoppeld aan boekhoudings/financiële ERP-systemen, klantenbestand CRM-systemen of andere externe software.

Wat kost een 100% maatwerk website?

De kosten van een website laten maken die we geheel op maat bedenken, ontwerpen en ontwikkelen is afhankelijk van de wensen, functionaliteiten, externe koppelingen en aantal pagina’s.

Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen even al je wensen kunnen bespreken en je een prijsopgave kunnen sturen.

De werkwijze van onze Masters

1

Inventarisatie

2

Planning & concepten

3

Techniek & realisatie

4

Lancering & onderhoud

De beste service voor jou

Geen lange contracten met kleine lettertjes, of voor alle services bijbetalen door te moeten kiezen uit servicemodules. Als jij trots bent op jouw website, dan zijn wij dat ook!

  • Wij adviseren je tijdens het project van begin tot eind.
  • Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen of support.
  • Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

Wat is de levertijd van mijn website?

De levertijd van een website is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van 3 maanden.