Maatwerk website

Wanneer je kiest voor een 100% maatwerk website, gaan we eerst om de tafel om samen het doel, de doelgroep en de strategie van de website te bepalen.

Vanuit hier hebben we de basis bepaald en gaan we starten met de conceptontwikkeling. Dit betekent dat we een aantal ontwerpen maken en deze beoordelen op design en huisstijl. Vervolgens bepalen we een sterk menu- en submenu structuur, de indeling van de content en de plaatsing van de modules.

Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dit verwacht. Je bekijkt nu ons maatwerk pakket.

Laten we samen groeien!

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Externe koppelingen

  Naast het design en de functionaliteiten is het bij grote en professionele websites ook belangrijk dat de achterliggende systemen automatisch met elkaar onderling communiceren. Onze websites kunnen worden gekoppeld aan boekhoudings/financiële ERP-systemen, klantenbestand CRM-systemen of andere externe software.

  Wat kost een 100% maatwerk website?

  De kosten van een website laten maken die we geheel op maat bedenken, ontwerpen en ontwikkelen is afhankelijk van de wensen, functionaliteiten, externe koppelingen en aantal pagina’s.

  Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen even al je wensen kunnen bespreken en je een prijsopgave kunnen sturen.

  De werkwijze van onze Masters

  1

  Inventarisatie

  2

  Planning & concepten

  3

  Techniek & realisatie

  4

  Lancering & onderhoud

  De beste service voor jou

  Geen lange contracten met kleine lettertjes, of voor alle services bijbetalen door te moeten kiezen uit servicemodules. Als jij trots bent op jouw website, dan zijn wij dat ook!

  • Wij adviseren je tijdens het project van begin tot eind.
  • Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen of support.
  • Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

  Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

  Wat is de levertijd van mijn website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van maar 1-2 maanden, erg snel dus! Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces sturen wij jou eerst een gedetailleerde planning toe.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Hier staan wij voor!

  Structuur in samenwerking

  Wij vinden goed en gestructureerd communiceren erg belangrijk zodat alles altijd duidelijk is!

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan. Op deze momenten worden alle laatste aanpassingen besproken en is er ruimte om te brainstormen.

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Ik zou SiteMasters zeker aanraden als je een website wilt laten maken, of laten opfrissen. Je merkt aan alles dat ze goede communicatie en perfecte kwaliteit hoog in het vaandel hebben!

  Chloë Kortekaas

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens