Tijd voor een professionele website die presteert?

Een website laten maken is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Een website laten maken

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben we goed nieuws: onze Masters zorgen ervoor dat een website laten maken geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, we hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist in het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

Het ontwikkelen van een website doen wij al vanaf €1.000,-

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Website laten ontwerpen

  Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Voor een mooi vormgegeven en maatwerk website kan je bij ons terecht. Wij maken geen gebruik van standaard templates, maar zorgen voor een exclusief design wat helemaal aansluit bij jouw huisstijl en wensen.

  Wij hergebruiken voor onze klanten vaak elementen uit hun logo en laten deze elders op de website terugkomen. Op deze manier wordt heel de website één geheel.

  Jouw website gaat er dus niet alleen mooi uitzien maar zal ook goed functioneren waardoor deze overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is voor al je klanten.

  MKB-websites

  Betaalbare, succesvolle en conversierijke MKB-websites gericht op lokale online vindbaarheid en bereikbaarheid.

  Regelmatig krijgen wij de vraag ‘Wat kost het om een website te laten maken?’. Op die vraag is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere website is uniek en heeft zijn eigen wensen. Wij denken met je mee en voorzien je van eerlijk en passend advies, waarbij we rekening houden met je doelstellingen, functionaliteiten en de online vindbaarheid. Van iedere website maken wij een online pareltje, waar we beide trots op kunnen zijn!

  Een website laten maken kost bij veel concurrenten veel geld. Voor onze scherpe richtprijzen kun je de tarieven bekijken. Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

  Compleet professioneel website pakket

  Wij zorgen voor een perfect werkend systeem, een modern op maat gemaakt design en voorzien van alle techniek die jij nodig hebt om een ijzersterke indruk achter te laten bij je bezoekers. Geen lange contracten met kleine lettertjes.

  Google vindbaarheid (SEO)

  Wij stellen alles in! Daarna zelf je SEO beheren en analyseren? Dat kan met onze ingebouwde SEO-tool.

  Meer lezen

  Klaar voor online marketing

  Benieuwd wie je website bezoekt? Wij stellen alles voor je in zodat je meteen inzicht hebt in de statistieken.

  Meer lezen

  Modules

  Om de interactie met je bezoeker nog sterker te maken, zijn onze websites te versterken met diverse modules.

  Meer lezen

  Google Mijn Bedrijf

  Wij registreren jouw bedrijf en website om te zorgen voor een goede lokale vindbaarheid en dat kost je niks extra’s!

  Meer lezen

  Responsive

  Zo’n ca. 65% van alle websites wordt bezocht vanaf een smartphone, daarom zijn al onze websites responsive.

  Meer lezen

  Onderhoud

  Ook nadat je website helemaal af is bieden wij gratis support en kunnen wij ook jouw gloednieuwe website onderhouden.

  Meer lezen

  Kies het pakket dat het beste past bij jouw organisatie

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht. Een website laten maken is iets waar wij goed in zijn.
  Weet je niet welk pakket past bij jouw bedrijf? Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  MKB website

  Standaard maken wij een uniek ontwerp voor jouw website.


  vanaf €1.000,-


  • Gebruikersvriendelijk WordPress CMS
  • Unieke vormgeving & design
  • Responsive design (mobielvriendelijk)
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Formulieren integratie
  • Aanmelding website bij Google
  • Gericht op conversies
  • Diverse marketingtool integraties mogelijk
  • Sitespeed: Zeer snel!
  • Levertijd: 1 maand

  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

  Maatwerk website

  Ben je opzoek naar maatwerk functies voor jouw website? Dan is dit pakket geschikt voor jou.


  vanaf €2.000,-


  • Gebruikersvriendelijk WordPress CMS
  • Maatwerk vormgeving & design
  • Photoshop ontwerp van de site
  • Strategisch plan voor jouw site
  • Responsive design (mobielvriendelijk)
  • Maatwerk functionaliteiten
  • Maatwerk modules
  • 4 uur training voor beheer site
  • Klaar voor online marketing
  • Sitespeed: zeer snel!
  • Levertijd: 1-2 maanden

  Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

  Jouw website

  Jouw branche

  ISRA

  Scheepsrecycling

  Het Bijenparadijs

  Biologische webshop

  NIU Store

  Elektrische scooters

  Waterland Fysiotherapie

  Fysiotherapie & sportschool

  Vintage Op Wielen

  Retro auto’s verhuur

  Maatwerk website

  Kom je wel eens een website tegen waarbij je denkt: ‘Ik wil zo’n website, maar dan met…’? Dit noemen wij een maatwerk website laten maken.

  Je website vertegenwoordigt je business online. Jij weet het best welke functies daarbij belangrijk zijn. Soms betekent dit dat een website wordt uitgerust met een maatwerk webapplicatie of een koppeling met software van derden. Het bouwen van maatwerk websites is onze specialiteit. Wil je een meertalige maatwerk website laten maken? Een eigen inlogsysteem? Ons uitgangspunt is: alles is mogelijk. Samen met jou bekijken onze Masters de beste opties binnen het door jou vastgestelde budget.

  Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

  Professioneel webdesign

  In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je website vindt. Is je website betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de website gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een professionele website laten maken met een professioneel webdesign is dus een vereiste.

  Het juiste webdesign is per bedrijf, product en branche verschillend. In ieder geval wil je dat je nieuwe website aansluit bij je doelgroep en een professionele, betrouwbare indruk maakt. Daar zorgen we voor.website laten maken prijs

  Responsive webdesign

  Naar wens maken onze Masters je nieuwe website volledig responsive, dit zorgt ervoor dat je website zich automatisch aan het beeldschermformaat van de gebruiker aanpast. Dit verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele websitebezoekers maar dit zorgt er ook voor dat je hoger in de mobiele google resultaten weergegeven wordt.

  Het aantal mobiele internetgebruikers stijgt elke dag meer en dit zal alleen nog maar toenemen. Daarom adviseren wij om je website voor mobiel en tablet te optimaliseren.

  De werkwijze van onze Masters

  1

  Vrijblijvend Kennismaken

  2

  Strategie & Planning

  3

  Design & Ontwikkeling

  4

  Lancering & Onderhoud

  Het beste CMS ter wereld!

  Ambitieuze ondernemers en marketeers in het mkb willen vaak een WordPress website laten maken. Dit content management systeem (CMS) wordt inmiddels door bijna een derde van alle websites ter wereld gebruikt en ook door ons.

  Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en je kunt geheel naar eigen wens een WordPress website laten maken en inrichten. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis. Zo kun je zelf aan de slag met teksten en afbeeldingen.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Wat ons uniek maakt

  Toegankelijk & persoonlijk

  Of je nu liever een WhatsApp-bericht stuurt of een e-mail verzendt, het maakt voor ons niet uit. Wij houden van persoonlijk en toegankelijk contact.

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan zodat altijd alles duidelijk is!

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens

  Wat is de levertijd van mijn website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van maar 1-2 maanden, erg snel dus! Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces sturen wij jou eerst een gedetailleerde planning toe.

  Nog meer vragen?

  Is iets je nog niet helemaal duidelijk en heb je nog een bepaalde vraag? Zoek jouw vraag dan op in onze handige Veelgestelde vragen / FAQ pagina.

  Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door even te bellen naar +316 481 480 67.