Tijd voor een website die presteert?

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Een website laten maken

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben wij goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een website laten maken geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, wij hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het beste CMS ter wereld!

Ambitieuze ondernemers en marketeers in het mkb laten vaak een WordPress website maken. Dit content management systeem (CMS) wordt inmiddels door bijna een derde van alle websites ter wereld gebruikt en ook door ons.

Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en je kunt geheel naar eigen wens een website laten maken en inrichten. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis. Zo kun je zelf aan de slag met teksten en afbeeldingen.

Professioneel webdesign

In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je website vindt. Is je website betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de website gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een website laten maken met een professioneel webdesign is dus een vereiste.

Het juiste webdesign is per bedrijf, product en branche verschillend. In ieder geval wil je dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep en een professionele, betrouwbare indruk maakt. Daar zorgen we voor.

Responsive webdesign

Naar wens maken wij uw nieuwe website volledig responsive, dit zorgt ervoor dat uw website zich automatisch aan het beeldschermformaat van de gebruiker aanpast. Dit verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele websitebezoekers maar dit zorgt er ook voor dat u hoger in de mobiele google resultaten weergegeven wordt.

Het aantal mobiele internetgebruikers stijgt elke dag meer en dit zal alleen nog maar toenemen. Daarom adviseren wij uw website voor mobiel en tablet te optimaliseren.

Maatwerk website laten maken

Kom je wel eens een website tegen waarbij je denkt: ‘Ik wil zo’n website laten maken, maar dan met…’? Deze toevoegingen noemen we maatwerk.

Jouw website vertegenwoordigt jouw business online. Jij weet het best welke functies daarbij belangrijk zijn. Soms betekent dit dat een website wordt uitgerust met een maatwerk webapplicatie of een koppeling met software van derden. Het bouwen van maatwerk websites is onze specialiteit. Wil je een meertalige website? Een eigen inlogsysteem? Ons uitgangspunt is: alles is mogelijk. Samen met jou bekijken we de beste opties binnen het door jou vastgestelde budget.