Hoe wij je helpen

Een WordPress website laten maken kan door SiteMasters. Heb je zelf geen technische kennis om een website te bouwen, maar wil jij niet investeren in een website die niet aansluit op jouw merk identiteit en niet goed vindbaar, snel of responsive is?

Dan kan SiteMasters jou helpen. Wij helpen jou van A tot Z om jouw idee te realiseren:

 • 100% maatwerk: wij gaan door totdat jij tevreden bent
 • Snelle oplevering: afhankelijk van je wensen, kunnen wij je website in 1-2 maanden opleveren
 • Wij helpen met alle elementen van je website: van design tot beveiliging en van onderhoud tot SEO-vriendelijkheid

  10.

  Geslaagde projecten

  Gemiddelde conversies per maand

  8.

  Klanttevredenheid

  Jaar ervaring

  Wat levert een goede WordPress website op?

  Het laten maken van een goede WordPress website is natuurlijk een investering en daarom is het logisch als je je afvraagt wat dit dan voor jou oplevert. Wij leveren:

  • Een conversiegerichte website, zodat bezoekers óók klanten worden
  • Een goede basis voor de vindbaarheid van je website
  • Een online visitekaartje, op maat gemaakt op basis van jouw logo & kleuren
  • Een snelle website
  • Een wow-effect bij jou en je klanten zodra jullie de website bezoeken

  Waarom is SiteMasters beter dan andere webbouwers?

  Structuur in samenwerking

  Wij vinden goed en gestructureerd communiceren erg belangrijk zodat alles altijd duidelijk is!

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan. Op deze momenten worden alle laatste aanpassingen besproken en is er ruimte om te brainstormen.

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens

  Jouw website

  Jouw branche

  Aandek

  Watersport marktplaats

  ISRA

  Scheepsrecycling

  Het Bijenparadijs

  Biologische webshop

  NIU Store

  Elektrische scooters

  Waterland Fysiotherapie

  Fysiotherapie & sportschool

  Vintage Op Wielen

  Retro auto’s verhuur

  De werkwijze van onze Masters

  1

  Vrijblijvend Kennismaken

  2

  Strategie & Planning

  3

  Design & Ontwikkeling

  4

  Lancering & Onderhoud

  Veelgestelde vragen

  • Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

   Normaal gesproken kunnen wij een website opleveren in 1-2 maanden. Echter als het project groot is, kan het ontwikkelen langer duren. Voordat wij beginnen met jouw project zullen we je eerst een planning opsturen.

  • Wat kosten jullie diensten?

   Het ontwikkelen van een website doen wij al vanaf €1.000,- en een webshop ontwikkelen wij vanaf €4.000,-

   Bekijk voor onze laatste tarieven, onze tarieven pagina.

  • Wat is jullie betalingsprocedure?

   Na ondertekening van de offerte ontvang je direct een factuur voor het betreffende project van ons. Wij vragen je om een aanbetaling te doen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, gaan onze professionals voor je aan de slag. Het restbedrag dient te worden voldaan 2 weken na oplevering van het project.

   Er zijn gevallen waarbij afgeweken kan worden van de afgesproken offerte. Als een wijziging in de offerte een meerprijs met zich meebrengt, zullen we je altijd vooraf op hoogte brengen. We zullen de extra werkzaamheden enkel uitvoeren bij jouw akkoord. De additionele kosten verrekenen we in de eindfactuur 2 weken na oplevering.

  • Bieden jullie ook website onderhoud?

   Een website heeft onderhoud nodig. Zonder website onderhoud wordt je website langzaam en gevoelig voor hackers. Dit zorgt er ook voor dat je website lager scoort in de zoekmachines. Een bijgewerkte website zorgt er voor dat je altijd gebruik kan maken van de laatste internetstandaarden. Het internet evolueert continue en het zou zonde zijn om kansen te laten liggen.

   Nadat je website af is, zorgen wij ervoor dat je site technisch vlekkeloos blijft werken. We verwijderen tijdig verouderde bestanden en installeren nieuwe updates, zodat jouw website altijd snel en veilig werkt. Ook monitoren we de prestaties van jouw website met Google Analytics en maken we de resultaten van jouw website inzichtelijk. Als je de website zelf wilt beheren, kun je altijd bij ons terecht voor een korte training.

   Wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt hier uitgebreid lezen over website onderhoud.

  • Testen jullie de website voordat deze live gaat?

   Ja! Wij testen je website gedurende het gehele ontwikkelproces om te zorgen dat alles correct werkt. We gebruiken verschillende apparaten en meerdere browsers om je website bij elke nieuwe ontwikkeling grondig te inspecteren. Ook testen we zowel met de besturingssystemen van Windows en Apple. Mocht er onverhoopt toch een foutje worden ontdekt na oplevering, dan lossen we dat natuurlijk kosteloos op.

  • Werken jullie websites ook goed op smartphones en tablets?

   Ja, onze websites werken vlekkeloos op ieder apparaat en schermformaat. Dit noemen we een ‘responsive’ webdesign. Bezoekers bezoeken jouw website niet alleen via de pc, maar ook via tablets en mobiele telefoons. Daarom is responsive webdesign vandaag de dag een must.

  • Welk systeem gebruiken jullie om websites mee te maken?

   Wij gebruiken WordPress om websites mee te maken. WordPress is een Content Management Systeem (CMS), oftewel een systeem waarmee je de inhoud van je website beheert. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid in de zoekmachines. Ook is WordPress naar eigen wens in te richten met professionele thema’s, templates en plugins. Ontwikkelaars van over de hele wereld brengen dagelijks nieuwe updates uit voor deze uitbreidingen.

   WordPress is tevens geschikt voor gebruikers zonder technische achtergrond. Zo kun je gemakkelijk zelf afbeeldingen en teksten toevoegen en aanpassen op je website. Onze professionals bieden je altijd begeleiding bij het beheren van je website.

  • Waarom zou ik een nieuwe website laten maken?

   De online wereld ontwikkelt zich in razend tempo. Daarmee veranderen ook de wensen van internetgebruikers. Je wilt natuurlijk dat jouw website blijft voldoen aan de laatste trends. Wij raden je daarom aan om jouw website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen.

   Zonder een tijdige opfrisbeurt wordt een website traag en gevoelig voor fouten. Websitebezoekers zullen je pagina dan snel weer verlaten. Dat kan het succes van je bedrijf flink belemmeren en dat is zonde! Wil jij een nieuwe website laten maken? Je leest hier alles over onze aanpak.

  • Waarom zou ik kiezen voor SiteMasters?

   Wij zijn een webdevelopment- en marketingbureau dat al meer dan 10 jaar professionele websites bouwt voor grote én kleinere merken in heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn ontzettend divers: van een grote supermarkt als de PLUS tot het scootermerk Kymco. Wij bouwen met veel passie websites die aansluiten op jouw wensen, en geloven in een langdurige samenwerking waarin we elkaar als partners verder helpen. Naast het maken van websites zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing en digitale strategie. Met onze unieke mix van webdesign en online marketing kunnen we jouw bedrijf op alle online vlakken verder helpen.

  • Kunnen jullie mijn bestaande website verbeteren?

   Zeker. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande websites naar de internetstandaarden van nu. Onze experts kijken je website ‘onder de motorkap’ na en zullen je systeem volledig opschonen. Ook maken we jouw website ‘AVG-compatible’, waarmee jouw website voldoet aan de eisen van de Europese privacywetgeving.  Zo maken we je website snel, veilig en zoekmachine vriendelijk.

   Meer weten? Bekijk deze pagina.

  • Maken jullie mijn website zoekmachine vriendelijk?

   Wij werken met het WordPress systeem en dat is een zoekmachine vriendelijk CMS. Zoekmachine vriendelijk betekent echter niet hetzelfde als zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij zoekmachine optimalisatie is een goede score afhankelijk van vele factoren, zoals de laadsnelheid van je website, het aantal bezoekers op je pagina, de leeftijd van je domein, de kwaliteit van je backlinks, en de belangrijkste factor ‘de content’ op je website.

   SiteMasters is gespecialiseerd in SEO en kan je helpen met het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website.

  • Maken jullie ook op maat gemaakte websites?

   Elke website die wij maken is uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wij werken met verschillende ontwikkel-systemen en beheersen de bekende programmeertalen zoals html, javascript, php, en css. Sommige klanten kiezen er voor om bestaande thema’s en templates te gebruiken, terwijl andere klanten kiezen voor een op maat gemaakte oplossing. Samen met jou bespreken we de wensen en behoeften en bepalen we hoeveel maatwerk er nodig is.

   Wij verzorgen ook integraties met externe systemen, webshops, en betaalplatformen als Mollie en Adyen. Zo kunnen we bijvoorbeeld producten van leveranciers inladen en zorgen dat de voorraad altijd actueel wordt weergegeven.

  • Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

   Normaal gesproken kunnen wij een website opleveren in 1-2 maanden. Echter als het project groot is, kan het ontwikkelen langer duren. Voordat wij beginnen met jouw project zullen we je eerst een planning opsturen.

  • Wat kosten jullie diensten?

   Het ontwikkelen van een website doen wij al vanaf €1.000,- en een webshop ontwikkelen wij vanaf €4.000,-

   Bekijk voor onze laatste tarieven, onze tarieven pagina.

  • Wat is jullie betalingsprocedure?

   Na ondertekening van de offerte ontvang je direct een factuur voor het betreffende project van ons. Wij vragen je om een aanbetaling te doen. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, gaan onze professionals voor je aan de slag. Het restbedrag dient te worden voldaan 2 weken na oplevering van het project.

   Er zijn gevallen waarbij afgeweken kan worden van de afgesproken offerte. Als een wijziging in de offerte een meerprijs met zich meebrengt, zullen we je altijd vooraf op hoogte brengen. We zullen de extra werkzaamheden enkel uitvoeren bij jouw akkoord. De additionele kosten verrekenen we in de eindfactuur 2 weken na oplevering.

  • Bieden jullie ook website onderhoud?

   Een website heeft onderhoud nodig. Zonder website onderhoud wordt je website langzaam en gevoelig voor hackers. Dit zorgt er ook voor dat je website lager scoort in de zoekmachines. Een bijgewerkte website zorgt er voor dat je altijd gebruik kan maken van de laatste internetstandaarden. Het internet evolueert continue en het zou zonde zijn om kansen te laten liggen.

   Nadat je website af is, zorgen wij ervoor dat je site technisch vlekkeloos blijft werken. We verwijderen tijdig verouderde bestanden en installeren nieuwe updates, zodat jouw website altijd snel en veilig werkt. Ook monitoren we de prestaties van jouw website met Google Analytics en maken we de resultaten van jouw website inzichtelijk. Als je de website zelf wilt beheren, kun je altijd bij ons terecht voor een korte training.

   Wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt hier uitgebreid lezen over website onderhoud.

  • Testen jullie de website voordat deze live gaat?

   Ja! Wij testen je website gedurende het gehele ontwikkelproces om te zorgen dat alles correct werkt. We gebruiken verschillende apparaten en meerdere browsers om je website bij elke nieuwe ontwikkeling grondig te inspecteren. Ook testen we zowel met de besturingssystemen van Windows en Apple. Mocht er onverhoopt toch een foutje worden ontdekt na oplevering, dan lossen we dat natuurlijk kosteloos op.

  • Werken jullie websites ook goed op smartphones en tablets?

   Ja, onze websites werken vlekkeloos op ieder apparaat en schermformaat. Dit noemen we een ‘responsive’ webdesign. Bezoekers bezoeken jouw website niet alleen via de pc, maar ook via tablets en mobiele telefoons. Daarom is responsive webdesign vandaag de dag een must.

  • Welk systeem gebruiken jullie om websites mee te maken?

   Wij gebruiken WordPress om websites mee te maken. WordPress is een Content Management Systeem (CMS), oftewel een systeem waarmee je de inhoud van je website beheert. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid in de zoekmachines. Ook is WordPress naar eigen wens in te richten met professionele thema’s, templates en plugins. Ontwikkelaars van over de hele wereld brengen dagelijks nieuwe updates uit voor deze uitbreidingen.

   WordPress is tevens geschikt voor gebruikers zonder technische achtergrond. Zo kun je gemakkelijk zelf afbeeldingen en teksten toevoegen en aanpassen op je website. Onze professionals bieden je altijd begeleiding bij het beheren van je website.

  • Waarom zou ik een nieuwe website laten maken?

   De online wereld ontwikkelt zich in razend tempo. Daarmee veranderen ook de wensen van internetgebruikers. Je wilt natuurlijk dat jouw website blijft voldoen aan de laatste trends. Wij raden je daarom aan om jouw website iedere 3 tot 5 jaar op te laten frissen.

   Zonder een tijdige opfrisbeurt wordt een website traag en gevoelig voor fouten. Websitebezoekers zullen je pagina dan snel weer verlaten. Dat kan het succes van je bedrijf flink belemmeren en dat is zonde! Wil jij een nieuwe website laten maken? Je leest hier alles over onze aanpak.

  • Waarom zou ik kiezen voor SiteMasters?

   Wij zijn een webdevelopment- en marketingbureau dat al meer dan 10 jaar professionele websites bouwt voor grote én kleinere merken in heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn ontzettend divers: van een grote supermarkt als de PLUS tot het scootermerk Kymco. Wij bouwen met veel passie websites die aansluiten op jouw wensen, en geloven in een langdurige samenwerking waarin we elkaar als partners verder helpen. Naast het maken van websites zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing en digitale strategie. Met onze unieke mix van webdesign en online marketing kunnen we jouw bedrijf op alle online vlakken verder helpen.

  • Kunnen jullie mijn bestaande website verbeteren?

   Zeker. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van bestaande websites naar de internetstandaarden van nu. Onze experts kijken je website ‘onder de motorkap’ na en zullen je systeem volledig opschonen. Ook maken we jouw website ‘AVG-compatible’, waarmee jouw website voldoet aan de eisen van de Europese privacywetgeving.  Zo maken we je website snel, veilig en zoekmachine vriendelijk.

   Meer weten? Bekijk deze pagina.

  • Maken jullie mijn website zoekmachine vriendelijk?

   Wij werken met het WordPress systeem en dat is een zoekmachine vriendelijk CMS. Zoekmachine vriendelijk betekent echter niet hetzelfde als zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij zoekmachine optimalisatie is een goede score afhankelijk van vele factoren, zoals de laadsnelheid van je website, het aantal bezoekers op je pagina, de leeftijd van je domein, de kwaliteit van je backlinks, en de belangrijkste factor ‘de content’ op je website.

   SiteMasters is gespecialiseerd in SEO en kan je helpen met het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website.

  • Maken jullie ook op maat gemaakte websites?

   Elke website die wij maken is uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wij werken met verschillende ontwikkel-systemen en beheersen de bekende programmeertalen zoals html, javascript, php, en css. Sommige klanten kiezen er voor om bestaande thema’s en templates te gebruiken, terwijl andere klanten kiezen voor een op maat gemaakte oplossing. Samen met jou bespreken we de wensen en behoeften en bepalen we hoeveel maatwerk er nodig is.

   Wij verzorgen ook integraties met externe systemen, webshops, en betaalplatformen als Mollie en Adyen. Zo kunnen we bijvoorbeeld producten van leveranciers inladen en zorgen dat de voorraad altijd actueel wordt weergegeven.

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Daarom SiteMasters je website laten maken

  A – Z

  Wij helpen jou van a tot z.
  We ontwerpen en maken je website, zorgen voor stabiele hosting en uitstekend onderhoud. Ook SEO optimalisatie & online marketing is mogelijk.

  Échte specialisten

  Ons design team staat klaar om je logo, huisstijl en website naar wens vorm te geven. Onze developers spreken alle programmeer-talen en werken met de meest actuele tools.

  Hoge conversie

  Bij SiteMasters weten we wat converteert. We helpen je graag met het creëren van de juiste gebruikservaring en het realiseren van zoveel mogelijk leads.

  Klaar voor een website die presteert?

  Neem contact op en:

  • Ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe website
  • Krijg inzicht in het traject voor het bouwen van een nieuwe website
  • Maak kennis met onze werkwijze
  • Leer wat onze tarieven zijn
  • Stel al je vragen over websites, webshops en vindbaarheid

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht van een website bouwer. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  MKB website

  Standaard maken wij een uniek ontwerp voor jouw website.


  vanaf €1.000,-

  Maatwerk website

  Ben je opzoek naar maatwerk functies voor jouw website? Dan is dit pakket geschikt voor jou.


  vanaf €2.000,-