Maatwerk webshop

Wanneer je kiest voor een 100% maatwerk webshop, gaan we eerst om de tafel om samen het doel, de doelgroep en de strategie van de webshop te bepalen.

Vanuit hier hebben we de basis bepaald en gaan we starten met de conceptontwikkeling. Dit betekent dat we een aantal ontwerpen maken en deze beoordelen op design en huisstijl. Vervolgens bepalen we een sterk menu- en submenu structuur, de indeling van de producten georganiseerd in productcategorieën, productfilters en producteigenschappen en de plaatsing van de modules.

Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren een webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dit verwacht. Je bekijkt nu ons maatwerk pakket.

Laten we samen groeien!

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Externe koppelingen

  Naast het design en de functionaliteiten is het bij grote en professionele webshops ook belangrijk dat de achterliggende systemen automatisch met elkaar onderling communiceren. Onze sites kunnen worden gekoppeld aan boekhoudings/financiële ERP-systemen, klantenbestand CRM-systemen of andere externe software.

  Wat kost een 100% maatwerk webshop?

  De kosten van een webshop die we geheel op maat bedenken, ontwerpen en ontwikkelen is afhankelijk van de wensen, functionaliteiten, externe koppelingen en aantal pagina’s.

  Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen even al je wensen kunnen bespreken en je een prijsopgave kunnen sturen.

  De werkwijze van onze Masters

  1

  Vrijblijvend Kennismaken

  2

  Strategie & Planning

  3

  Design & Ontwikkeling

  4

  Lancering & Onderhoud

  De beste service voor jou

  Geen lange contracten met kleine lettertjes, of voor alle services bijbetalen door te moeten kiezen uit servicemodules. Als jij trots bent op jouw webshop, dan zijn wij dat ook!

  • Wij adviseren je tijdens het project van begin tot eind.
  • Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken voor vragen of support.
  • Een persoonlijke service zoals je die mag verwachten!

  Wat is de levertijd van mijn webshop?

  De levertijd van een webshop is afhankelijk van de complexiteit van de webshop en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk webshop kun je rekening houden met een planning van 3 maanden.