Jullie perfecte webshop laten ontwikkelen
Start nu

Webshop laten maken?

Door ervaring staan wij sterk!

Een webshop laten ontwikkelen is altijd een mooie uitdaging! Wij willen samen met jou een webshop ontwikkelen die jouw online ambities helpt te realiseren. SiteMasters combineert fris design en heldere gebruiksvriendelijkheid met effectieve technologie. Mooie webshops moeten natuurlijk ook mooie omzetten realiseren.

WordPress webshop laten maken? Dit doen wij al vanaf €4.000,-

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Hier staan wij voor!

  Communicatie is key

  Wij vinden goed en duidelijk communiceren erg belangrijk zodat alles, altijd duidelijk is!

  Wij werken met een kennismakingsformulier zodat jullie wensen duidelijk zijn. Ook ontvangen jullie van ons een duidelijke planning voor de ontwikkeling van jullie webshop.

  Doeltreffende webshop

  Wanneer je alles eruit wilt halen moet je een webshop laten bouwen door een professional en deze vervolgens inzetten als hulpmiddel in je online marketingstrategie.

  Door onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat je doelgroep in actie komt en jij meer conversies binnenhaalt!

  Altijd ondersteuning

  Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Met onze ervaren webdesigners bieden we overal oplossingen voor en gaan we door tot je tevreden bent.

  Tevens bieden wij ook onderhoud aan, aan jullie bestaande of nieuwe webshop.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste webdesigners

  SiteMasters webshop’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze webshop’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten zijn tevreden over onze communicatie

  Maatwerk webshop laten maken

  In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je webshop vindt. Is je webshop betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de webshop gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een professionele webshop laten maken met een maatwerk webdesign is dus een vereiste.

  Wij zorgen dat je maatwerk webshop helemaal past bij je logo en huiskleuren. Hierdoor is de webshop een mooi online visitekaartje van je bedrijf!

  Responsive WordPress webshop laten maken

  Waar bij andere bedrijven je vaak extra moet betalen voor een responsive webdesign, is dit bij ons standaard inbegrepen.

  Onze Masters ontwikkelen je nieuwe webshop volledig responsive, dit zorgt ervoor dat je webshop zich automatisch aan het beeldschermformaat van de gebruiker aanpast. Dit verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele webshopbezoekers maar dit zorgt er ook voor dat je hoger in de mobiele google resultaten weergegeven wordt.

  Koppeling tussen je webshop en je voorraadsysteem

  Door je webshop te koppelen aan de voorraad van je winkel of bedrijf optimaliseer je jouw bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen een volledig automatische synchronisatie tussen WooCommerce en je voorraadsysteem. Deze innovatieve koppeling biedt maximale vrijheid; jij beslist welke onderdelen je synchroniseert. Je profiteert van centraal beheer en realtime overzicht.

  Een webshop koppeling vermindert de kans op fouten en verhoogd daardoor je conversie. Dit betekent dat er meer omzet is en de administratieve druk verlicht wordt, zodat jij je kan focussen op succesvol online ondernemen. Maar ook tijd over houdt voor het offline ondernemen.

  Compleet professioneel webshop pakket

  Wij zorgen voor een perfect werkend systeem, een modern op maat gemaakt design en voorzien van alle techniek die jij nodig hebt om succesvol online te gaan verkopen. Geen lange contracten met kleine lettertjes.

  Productbeheer

  Makkelijk producten toevoegen, aanpassen en variaties maken van een of meerdere productgroepen.

  Voorraadbeheer

  Je voorraad wordt actief bijgehouden. Ook te koppelen aan een voorraadsysteem. Product uitverkocht? Dan ontvang je een melding!

  Categorie/Filterbeheer

  Producten overzichtelijk weergeven in diverse categorieën en specificeren met productfilters die je eenvoudig zelf kan beheren.

  Korting & Promotie

  Maak je eigen kortingsbonnen, vouchers of actiecodes die je klanten in je webshop kunnen inwisselen.

  Dashboard

  Met het gebruikersvriendelijke dashboard beheer je alle bestellingen, betalingen en verzendingen. Ook op je smartphone met een handige app!

  Modules

  Om de interactie met je bezoeker nog sterker te maken, zijn onze webshop’s te versterken met diverse modules.

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Website

  Ideaal voor organisaties die online zichtbaar willen zijn met een prachtige website.


  vanaf €1.000,-

  Webshop

  Perfect voor bedrijven die een maatwerk & functionele webshop voor hun bedrijf willen.


  vanaf €4.000,-

  Online marketing

  Digitale marketing effectief inzetten om jouw doelgroep online te bereiken.


  vanaf €250,-

  Meer weten? Mail of bel ons

  Professionele webshop laten maken? Wij denken graag met je mee. Vul het formulier hieronder zo gedetailleerd mogelijk in of bel gerust en onze Masters bespreken de mogelijkheden.