Jullie perfecte webshop laten ontwikkelen
Start nu

Webshop laten maken?

Door ervaring staan wij sterk!

Een webshop laten ontwikkelen is altijd een mooie uitdaging! Wij willen samen met jou een webshop ontwikkelen die jouw online ambities helpt te realiseren. SiteMasters combineert fris design en heldere gebruiksvriendelijkheid met effectieve technologie. Mooie webshops moeten natuurlijk ook mooie omzetten realiseren.

WordPress webshop laten maken? Dit doen wij al vanaf €4.000,-

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Hier staan wij voor!

  Structuur in samenwerking

  Wij vinden goed en gestructureerd communiceren erg belangrijk zodat alles altijd duidelijk is!

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan. Op deze momenten worden alle laatste aanpassingen besproken en is er ruimte om te brainstormen.

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Maatwerk webshop laten maken

  In 3 seconden bepaalt de bezoeker wat hij van je webshop vindt. Is je webshop betrouwbaar? Zijn de pagina’s interessant genoeg? De eerste evaluatie van de webshop gebeurt puur op basis van het webdesign en de navigatiestructuur. Een professionele webshop laten maken met een maatwerk webdesign is dus een vereiste.

  Wij zorgen dat je maatwerk webshop helemaal past bij je logo en huiskleuren. Hierdoor is de webshop een mooi online visitekaartje van je bedrijf!

  Responsive WordPress webshop laten maken

  Waar bij andere bedrijven je vaak extra moet betalen voor een responsive webdesign, is dit bij ons standaard inbegrepen.

  Onze Masters ontwikkelen je nieuwe webshop volledig responsive, dit zorgt ervoor dat je webshop zich automatisch aan het beeldschermformaat van de gebruiker aanpast. Dit verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele webshopbezoekers maar dit zorgt er ook voor dat je hoger in de mobiele google resultaten weergegeven wordt.

  Koppeling tussen je webshop en je voorraadsysteem

  Door je webshop te koppelen aan de voorraad van je winkel of bedrijf optimaliseer je jouw bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen een volledig automatische synchronisatie tussen WooCommerce en je voorraadsysteem. Deze innovatieve koppeling biedt maximale vrijheid; jij beslist welke onderdelen je synchroniseert. Je profiteert van centraal beheer en realtime overzicht.

  Een webshop koppeling vermindert de kans op fouten en verhoogd daardoor je conversie. Dit betekent dat er meer omzet is en de administratieve druk verlicht wordt, zodat jij je kan focussen op succesvol online ondernemen. Maar ook tijd over houdt voor het offline ondernemen.

  Compleet professioneel webshop pakket

  Wij zorgen voor een perfect werkend systeem, een modern op maat gemaakt design en voorzien van alle techniek die jij nodig hebt om succesvol online te gaan verkopen. Geen lange contracten met kleine lettertjes.

  Productbeheer

  Makkelijk producten toevoegen, aanpassen en variaties maken van een of meerdere productgroepen.

  Voorraadbeheer

  Je voorraad wordt actief bijgehouden. Ook te koppelen aan een voorraadsysteem. Product uitverkocht? Dan ontvang je een melding!

  Categorie/Filterbeheer

  Producten overzichtelijk weergeven in diverse categorieën en specificeren met productfilters die je eenvoudig zelf kan beheren.

  Korting & Promotie

  Maak je eigen kortingsbonnen, vouchers of actiecodes die je klanten in je webshop kunnen inwisselen.

  Dashboard

  Met het gebruikersvriendelijke dashboard beheer je alle bestellingen, betalingen en verzendingen. Ook op je smartphone met een handige app!

  Modules

  Om de interactie met je bezoeker nog sterker te maken, zijn onze webshop’s te versterken met diverse modules.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Zeker aan te raden!

  Ik zou SiteMasters zeker aanraden als je een website wilt laten maken, of laten opfrissen. Je merkt aan alles dat ze goede communicatie en perfecte kwaliteit hoog in het vaandel hebben!

  Chloë Kortekaas

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Website

  Ideaal voor organisaties die online zichtbaar willen zijn met een prachtige website.


  vanaf €1.000,-

  Webshop

  Perfect voor bedrijven die een maatwerk & functionele webshop voor hun bedrijf willen.


  vanaf €4.000,-

  Online marketing

  Digitale marketing effectief inzetten om jouw doelgroep online te bereiken.


  vanaf €250,-

  Meer weten? Mail of bel ons

  Professionele webshop laten maken? Wij denken graag met je mee. Vul het formulier hieronder zo gedetailleerd mogelijk in of bel gerust en onze Masters bespreken de mogelijkheden.