Shopify website laten maken

Wil jij jouw website laten maken op via Shopify? Of je met een nieuwe webshop begint of je oude webshop wilt verbeteren, als Shopify partner kunnen wij een webshop maken die aan al jouw wensen voldoet. Je kan met Shopify winkels combineren met je webshop systeem dankzij het Shopify POS kassasysteem.

Je hebt met Shopify niet alleen toegang tot talloze thema’s voor jouw webshop, maar ook een ruime keuze uit Shopify apps waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw site zo soepel mogelijk draait en klanten gemakkelijk kunt laten converteren.

Wat is Shopify?

Je zal de naam Shopify steeds vaker voorbij hebben horen komen. En dat kan goed kloppen, want Shopify is één van de snelst groeiende e-commerce systemen op de markt. Daarmee gaat het de concurrentie aan met onder andere WooCommerce, het e-commerce platform van WordPress, Lightspeed en Magento. 

Shopify is een platform waarin je o.a. een webshop kunt opzetten zonder al te veel technische kennis.

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Onze werkwijze

  Stel, je wilt door ons een Shopify website laten maken. Wat kun je dan verwachten? Dit zijn de stappen die onze Masters nemen:

  • Inventarisatie
   • Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, USP’s, jouw doelgroep, de pagina’s etc.
  • Planning & concepten
   • We maken een uitgebreide planning zodat alles voor jou duidelijk is. Ook beginnen we met de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en de op maat gemaakte nieuwe stijl.
  • Techniek & realisatie
   • Als de stijl naar wens is gaan we de functionaliteiten implementeren en verder bouwen om de eerste versie op te zetten.
  • Feedbackrondes
   • De meeste projecten hebben 2 a 3 feedbackrondes waarbij we alles samen bespreken en verwerken.
  • Testen
   • Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jou. De content kan bovendien gevuld worden.
  • Lancering
   • Het grote moment is daar; je nieuwe website gaat live! Getest, beveiligd en op eigen hosting. We leveren de website op en beginnen met het verzamelen van data.
  • Onderhoud
   • Je kan zelf je website gaan bijhouden en onderhouden. Of wij doen dat voor je! We kunnen de gegevens van de bezoekers gebruiken om verbeteringen door te voeren.

  Je Shopify webshop laten groeien

  Zodra je website live is, wil je zo snel mogelijk bezoekers aantrekken. Deel je mooiste producten op Instagram met de juiste hashtags en zorg ervoor dat je vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Heb je je eerste klanten binnen? Houd ze dan op de hoogte van je nieuwste producten en acties via e-mails.

  Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan! Ook na de lancering van je website kunnen wij je helpen om er een echt succes van te maken. Of het nu gaat om Google Ads, SEO, social media marketing of personalisatie, wij staan klaar om jouw site te laten groeien.

  Jouw website

  Jouw branche

  Aandek

  Watersport marktplaats

  ISRA

  Scheepsrecycling

  Het Bijenparadijs

  Biologische webshop

  NIU Store

  Elektrische scooters

  Waterland Fysiotherapie

  Fysiotherapie & sportschool

  Vintage Op Wielen

  Retro auto’s verhuur

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Wat ons uniek maakt

  Toegankelijk & persoonlijk

  Of je nu liever een WhatsApp-bericht stuurt of een e-mail verzendt, het maakt voor ons niet uit. Wij houden van persoonlijk en toegankelijk contact.

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan zodat altijd alles duidelijk is!

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens

  Wat is de levertijd van mijn website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van maar 1-2 maanden, erg snel dus! Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces sturen wij jou eerst een gedetailleerde planning toe.

  Nog meer vragen?

  Is iets je nog niet helemaal duidelijk en heb je nog een bepaalde vraag? Zoek jouw vraag dan op in onze handige Veelgestelde vragen / FAQ pagina.

  Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door even te bellen naar +316 481 480 67.