Meten is weten!

Om inzicht te krijgen in de gebruikers van je website en om inzicht te krijgen hoe jouw website werkt maken wij gebruik van verschillende meet tools!

  • Het belangrijkste dat wij meten is het bezoekersgedrag. Wij kunnen zien hoeveel bezoekers je op jouw website hebt gehad, waar deze bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op jouw website zijn gebleven en wat de bezoekers op jouw website hebben gedaan. Met deze informatie kun je een goed inzicht krijgen in het gedrag van je bezoekers en de kwaliteit van je pagina’s. Je kunt zien waar jouw website het goed doet maar ook waar nog verbetering mogelijk is.
  • Een andere goede tool zijn de heatmaps. Heatmaps voegen alle kliks, taps (mobile), muisbewegingen en scrolling samen en visualiseren deze voor één pagina binnen de website. Zo kun je dus zien waar mensen (nooit) klikken en waar bijvoorbeeld aanpassingen nodig zijn. Klik hier voor een voorbeeld van zo een heatmap.
  • Voor SEO hebben wij verschillende tools. Zo kunnen wij kijken voor welk zoekwoord je website rankt en op welke positie. Ook kunnen wij aanbevelingen doen hoe je hoger rankt in de zoekmachines.
  • Om de veiligheid van jouw website te garanderen hebben wij tools om de code goed te ontwikkelen en te controleren zodra deze helemaal af is. Mochten er fouten zijn dan kunnen wij bepaalde code hermetisch afsluiten van de website zodat er geen gevaar is voor de verdere website, denkend aan malware.

Dat noemen we nou service!

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen

Website

Wij zijn de juiste match voor je bedrijf als jij je website door een gedreven, professioneel en energiek bedrijf wilt laten maken. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met webdevelopment en deinzen niet terug voor een toffe uitdaging.

Lees meer

Webshop

Onze Masters maken je webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop software systeem. Het staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. 

Lees meer

Onderhoud

Is je website up-to-date? Is je website betrouwbaar? Is je website veilig? Is er een mobiele versie van je website? Werken alle functionaliteiten op je website goed? Wij kunnen op al deze vragen “Ja” beantwoorden door het onderhouden van je website. 

Lees meer