Google Mijn Bedrijf

Het begin van jouw online vindbaarheid in Google start met een gratis dienst van Google genaamd Google Mijn Bedrijf (voorheen Google Places). Met deze dienst is het mogelijk om een bedrijfsvermelding te maken en deze zelf te beheren. Door het maken en actueel houden van deze vermelding, profiteer je van enorme online voordelen zoals;

  • Klanten kunnen je vinden op Google Maps.
  • Je bedrijf of organisatie wordt lokaal beter en sneller gevonden.
  • Zelf toevoegen van openingstijden en het beheren van reviews.

Er zijn nog veel meer voordelen op te noemen, maar misschien wel de belangrijkste is dat je een “bedrijfskader” krijgt als mensen je bedrijf zoeken op Google zoals je op de afbeelding ziet. Wij helpen je graag bij het aanmaken en onderhouden van je Google Mijn Bedrijf vermelding en adviseren je over de mogelijkheden. En dit kost je helemaal niks wanneer je bij ons een website of webshop laat maken.

Dat noemen we nou service!

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen

Website

Wij zijn de juiste match voor je bedrijf als jij je website door een gedreven, professioneel en energiek bedrijf wilt laten maken. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met webdevelopment en deinzen niet terug voor een toffe uitdaging.

Lees meer

Webshop

Onze Masters maken je webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop software systeem. Het staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. 

Lees meer

Onderhoud

Is je website up-to-date? Is je website betrouwbaar? Is je website veilig? Is er een mobiele versie van je website? Werken alle functionaliteiten op je website goed? Wij kunnen op al deze vragen “Ja” beantwoorden door het onderhouden van je website. 

Lees meer