Responsive webdesign

Tegenwoordig is een responsive webdesign een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikken over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor nodig, alleen een ervaren webdesigner.

Wat is een responsive website?

Wanneer je een nieuwe website laat maken, dien je rekening te houden met de verschillende apparaten die jouw klant gebruikt. Sinds de komst van de mobiele telefoon en de tablet is een standaard scherm al lang niet meer de norm en zijn er schermen in alle afmetingen.

Jouw webdesign moet een professionele uitstraling hebben op de verschillende devices en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Daarom ontwikkelt OrangeTalent responsive websites. Dat betekent dat ons webdesign meeschaalt met de grootte van ieder apparaat, zonder af te doen aan de usability van jouw site.

Gebruiksvriendelijkheid

Met veel ervaring op gebied van responsive webdesign en web development, hebben wij bij SiteMasters veel opdrachtgevers mogen helpen met het maken van een nieuwe responsive website of het redesignen van hun huidige website.

Hoewel de eerste websites alleen gemaakt waren voor een desktop scherm, wordt iedere nieuwe website dusdanig ontwikkeld, dat alle elementen zich aanpassen naar de grootte van het scherm waarop de bezoeker kijkt. En dit zonder dat het gebruikersgemak minder wordt.

Aandacht vasthouden

Verschillende apparaten worden op een verschillende manier gebruikt. Iemand die op desktop kijkt, zal waarschijnlijk meer tijd doorbrengen op een pagina en langere teksten lezen dan een vluchtige bezoeker op mobiel. Een responsive website houdt ook hier rekening mee! Soms mag de content op mobiel dus best wat korter zijn dan op een laptop.

Op basis van jouw content

In samenwerking met jou nemen we de contentstrategie voor ieder apparaat door. Wil je even veel content laten zien op een mobiele versie als op de desktopversie van je site of wil je dit juist inkrimpen?

Welke buttons moeten duidelijk naar voren komen en waar ligt de call to action op ieder scherm? Veel dingen om over na te denken, zodat de bezoeker van jouw site op ieder apparaat de beste ervaring heeft. Bij SiteMasters denken we vanuit de bezoeker, zodat jouw bezoeker een klant wordt!

Zij gingen jou voor!

Partners Waldorf in de Beemster Kymco Power1 Creco Voorn & Zijp Ebra Fietsen NIU Amsterdam VeDev Luxury Wines Piet Groen Rollngo MHCP PEM RMZ Partners Waldorf in de Beemster Kymco Power1 Creco Voorn & Zijp Ebra Fietsen NIU Amsterdam VeDev Luxury Wines Piet Groen Rollngo MHCP PEM RMZ

Wat biedt SiteMasters?

Een maatwerk website van hoge kwaliteit die responsive is!

  • Mobile-first webdesign
  • Een website die voor jou en voor jouw bezoekers werkt.
  • Een gebruiksvriendelijke website op verschillende devices.
  • Een responsive website die goed vindbaar is.
  • Persoonlijke samenwerking met een meedenkend bureau.

SiteMasters ontzorgt je in het gehele proces van het bouwen van jouw responsive maatwerk website. Wij houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang en zorgen dat je nieuwe site veilig en betrouwbaar werkt op alle apparaten.