Responsive website

Tegenwoordig is een responsive website een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikken over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor nodig, alleen een ervaren webdesigner.

Wat is een responsive website?

Wanneer je een nieuwe website laat maken, dien je rekening te houden met de verschillende apparaten die je klant gebruikt. Sinds de komst van de mobiele telefoon en de tablet is een standaard scherm al lang niet meer de norm en zijn er schermen in alle afmetingen.

Je webdesign moet een professionele uitstraling hebben op de verschillende devices en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Daarom ontwikkelt SiteMasters responsive websites. Dat betekent dat onze website’s meeschalen met de grootte van ieder apparaat, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Gebruiksvriendelijkheid

Met veel ervaring op gebied van responsive website en web development, hebben we bij SiteMasters veel opdrachtgevers mogen helpen met het maken van een nieuwe responsive website of het redesignen van hun huidige website.

Hoewel de eerste websites alleen gemaakt waren voor een desktop scherm, wordt iedere nieuwe website dusdanig ontwikkeld, dat alle elementen zich aanpassen naar de grootte van het scherm waarop de bezoeker kijkt. En dit zonder dat het gebruikersgemak minder wordt.

Mockup: Responsive website
Mockup: Responsive website

Aandacht vasthouden

Verschillende apparaten worden op een verschillende manier gebruikt. Iemand die op desktop kijkt, zal waarschijnlijk meer tijd doorbrengen op een pagina en langere teksten lezen dan een vluchtige bezoeker op mobiel. Een responsive website houdt ook hier rekening mee! Soms mag de content op mobiel dus best wat korter zijn dan op een laptop.

Op basis van content

In samenwerking met jou nemen onze Masters de contentstrategie voor ieder apparaat door. Wil je even veel content laten zien op een mobiele versie als op de desktopversie van je website of wil je dit juist inkrimpen?

Welke buttons moeten duidelijk naar voren komen en waar ligt de call to action op ieder scherm? Veel dingen om over na te denken, zodat de bezoeker van je website op ieder apparaat de beste ervaring heeft. Bij SiteMasters denken we vanuit de bezoeker, zodat je bezoeker een klant wordt!

Mockup: Responsive website

Wat biedt SiteMasters?

Een maatwerk website van hoge kwaliteit die responsive is!

  • Mobile-first webdesign
  • Een website die voor jou en je bezoekers werkt.
  • Een gebruiksvriendelijke website op verschillende devices.
  • Een responsive website die goed vindbaar is.
  • Persoonlijke samenwerking met een meedenkend bureau.

SiteMasters ontzorgt je in het gehele proces van het bouwen van je responsive maatwerk website. Onze Masters houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang en zorgen dat je nieuwe website veilig en betrouwbaar werkt op alle apparaten. 

SiteMasters, 100% maatwerk

Deze helden hebben wij al geholpen

Website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen onze Masters voor grote en kleine bedrijven. Bekijk hoe wij jou kunnen helpen!

Website onderhoud

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten onderhouden? Dan zorgen we ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.