Responsive website

Tegenwoordig is een responsive website een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikken over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor nodig, alleen een ervaren webdesigner.

Wat is een responsive website?

Wanneer je een nieuwe website laat maken, dien je rekening te houden met de verschillende apparaten die je klant gebruikt. Sinds de komst van de mobiele telefoon en de tablet is een standaard scherm al lang niet meer de norm en zijn er schermen in alle afmetingen.

Je webdesign moet een professionele uitstraling hebben op de verschillende devices en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Daarom ontwikkelt SiteMasters binnen 1-2 maanden voor jou een responsive website. Dat betekent dat onze website’s meeschalen met de grootte van ieder apparaat, zonder af te doen aan de gebruiksvriendelijkheid van je website.

  Deze helden hebben wij al geholpen

  Gebruiksvriendelijkheid

  Met veel ervaring op gebied van responsive website en web development, hebben we bij SiteMasters veel opdrachtgevers mogen helpen met het maken van een nieuwe responsive website of het redesignen van hun huidige website.

  Hoewel de eerste websites alleen gemaakt waren voor een desktop scherm, wordt iedere nieuwe website dusdanig ontwikkeld, dat alle elementen zich aanpassen naar de grootte van het scherm waarop de bezoeker kijkt. En dit zonder dat het gebruikersgemak minder wordt.

  Mockup: Responsive website
  Mockup: Responsive website

  Aandacht vasthouden

  Verschillende apparaten worden op een verschillende manier gebruikt. Iemand die op desktop kijkt, zal waarschijnlijk meer tijd doorbrengen op een pagina en langere teksten lezen dan een vluchtige bezoeker op mobiel. Een responsive website houdt ook hier rekening mee! Soms mag de content op mobiel dus best wat korter zijn dan op een laptop.

  Op basis van content

  In samenwerking met jou nemen onze Masters de contentstrategie voor ieder apparaat door. Wil je even veel content laten zien op een mobiele versie als op de desktopversie van je website of wil je dit juist inkrimpen?

  Welke buttons moeten duidelijk naar voren komen en waar ligt de call to action op ieder scherm? Veel dingen om over na te denken, zodat de bezoeker van je website op ieder apparaat de beste ervaring heeft. Bij SiteMasters denken we vanuit de bezoeker, zodat je bezoeker een klant wordt!

  Mockup: Responsive website

  Jouw website

  Jouw branche

  Aandek

  Watersport marktplaats

  ISRA

  Scheepsrecycling

  Het Bijenparadijs

  Biologische webshop

  NIU Store

  Elektrische scooters

  Waterland Fysiotherapie

  Fysiotherapie & sportschool

  Vintage Op Wielen

  Retro auto’s verhuur

  Wat biedt SiteMasters?

  Een maatwerk website van hoge kwaliteit die responsive is!

  • Mobile-first webdesign
  • Een website die voor jou en je bezoekers werkt.
  • Een gebruiksvriendelijke website op verschillende devices.
  • Een responsive website die goed vindbaar is.
  • Persoonlijke samenwerking met een meedenkend bureau.

  SiteMasters ontzorgt je in het gehele proces van het bouwen van je responsive maatwerk website. Onze Masters houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang en zorgen dat je nieuwe website veilig en betrouwbaar werkt op alle apparaten. Wij kunnen jouw website al binnen 1-2 maanden opleveren!

  SiteMasters, 100% maatwerk

  Website laten maken

  Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen, repareren, en verbeteren websites. Dat doen onze Masters voor grote en kleine bedrijven. Bekijk hoe wij jou kunnen helpen!

  Website onderhoud

  Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten onderhouden? Dan zorgen we ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates.

  Wij zijn aangesloten bij het keurmerk NLGW voor de beste website bouwer

  SiteMasters website’s zijn klantgericht, doelmatig, modern, veilig en volledig op maat gemaakt!

  • Klanten geven ons 4 of 5 sterren
  • Klanten zeggen dat onze website’s gebruiksvriendelijk zijn
  • Klanten waarderen onze snelle oplevering (1-2 maanden)

  Wat ons uniek maakt

  Toegankelijk & persoonlijk

  Of je nu liever een WhatsApp-bericht stuurt of een e-mail verzendt, het maakt voor ons niet uit. Wij houden van persoonlijk en toegankelijk contact.

  Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces ontvang je een duidelijke planning, waarin ook elke 2 weken feedbackmomenten gepland staan zodat altijd alles duidelijk is!

  Ons werk = maatwerk

  Om aan al jouw persoonlijke wensen te voldoen, zijn onze websites maatwerk!

  Wij werken niet met een standaard thema maar ontwikkelen je website aan de hand van jouw huisstijl en de laatste online snufjes. Zo bedienen wij jouw doelgroep beter en haal jij meer leads binnen.

  Bezoekers worden klanten!

  Snelle oplevering

  Vanaf het moment dat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website werken wij keihard om te verzekeren dat je website snel wordt opgeleverd.

  De meeste websites die wij ontwikkelen worden in 1-2 maanden na de start van het project opgeleverd. Na oplevering bieden wij tevens gratis support.

  Welke kosten komen erbij kijken?

  Voor iedere organisatie hebben wij een professioneel pakket samengesteld. Welke doelstelling je ook hebt, wij leveren binnen 1-2 maanden een website of webshop waarvan alle functionaliteiten werken zoals je dat verwacht van een website bouwer. Wij geven je graag een passend en vrijblijvend advies.

  Website

  Ideaal voor organisaties die online zichtbaar willen zijn met een prachtige website.


  vanaf €1.000,-

  Webshop

  Perfect voor bedrijven die een maatwerk & functionele webshop voor hun bedrijf willen.


  vanaf €4.000,-

  Online marketing

  Digitale marketing effectief inzetten om jouw doelgroep online te bereiken.


  vanaf €250,-

  SiteMasters is als Uitstekend beoordeeld.

  Gebaseerd op 153 reviews

  Klanten reviews

  Persoonlijke benadering

  Onze website was verouderd. Ik kwam in contact met SiteMasters en daar zijn wij heel blij mee. De persoonlijke benadering, korte lijnen en het resultaat zijn alle zeer positief.

  Rob de Vries

  Zeker aan te raden!

  Alle wensen zijn perfect doorgevoerd en complexe op maat oplossingen waren geen enkel probleem. Perfect voor een ieder op zoek naar professioneel webdesign met een persoonlijke touch.

  Marije Hauwert

  Omzet boost

  niuamsterdam.com is door SiteMasters van simpele informatieve website omgetoverd tot een uitgebreide webshop! Onze omzet heeft een echte boost gekregen! Bedankt!

  Thomas La Vecchia

  Geen verassingen

  Onze nieuwe website vergde veel werk maar het resultaat mag er wezen! Door alles vooraf duidelijk te communiceren waren er geen verassingen achteraf en werkt de website uitstekend.

  Emily van Dijk

  Very good webdesigner

  Veron Schreuder owner of SiteMasters has done an excellent job. He is creative, precise, sets deadlines and keep them. He is always a step forward but stays very well in contact with us.

  Reinoud Pijpers

  5 sterren!

  Van mij krijgen ze 5 sterren! De developers en marketeers weten precies wat ze moeten doen en denken graag mee met de behoeftes van ons. Hier ben je zeker aan het juiste adres.

  Lucas Palkens

  Wat is de levertijd van mijn website?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en eventuele koppelingen met externe systemen. Voor een gemiddelde maatwerk website kun je rekening houden met een planning van maar 1-2 maanden, erg snel dus! Voordat wij beginnen met het ontwikkelproces sturen wij jou eerst een gedetailleerde planning toe.

  Nog meer vragen?

  Is iets je nog niet helemaal duidelijk en heb je nog een bepaalde vraag? Zoek jouw vraag dan op in onze handige Veelgestelde vragen / FAQ pagina.

  Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door even te bellen naar +316 481 480 67.