Prachtige website voor de verhuur van vintage auto’s

Voor Vintage Op Wielen hebben we een prachtige maar toch simpele website gebouwd waarin je meerdere mooie vintage auto’s kan ontdekken. De website is informatief bedoeld en vanuit de website kan je contact opnemen met het bedrijf om een auto te huren voor bijvoorbeeld een fotoshoot of de mooiste dag van je leven, je trouwdag!

Webshop zonder betalingen

We hebben voor onze vrienden van Roll’nGo een nieuwe website gemaakt. De website bevat een volledig productoverzicht van al hun modellen. Deze website is dus puur om klanten te informeren en niet om af te rekenen zoals bij een webshop wel mogelijk is.

One-page website voor een Franse luxe villa

Voor de eigenaren van de luxe villa Casa Del Bracco hebben wij een website ontwikkeld waarin de verhuur van hun Franse villa centraal staat. Op deze website vind je een gallerij van de villa en alle informatie van wat er in de omgeving te doen is. Iedereen wil hier toch genieten in de zon?

Website onderhoud voor InAvate

Voor InAvate hebben wij geen website ontwikkeld maar verzorgen wij wel het website onderhoud. InAVate is specialist in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele producten. Zij zijn er zeker van dat hun website altijd goed blijft werken en is bijgewerkt naar de allerlaatste website standaarden.

Website onderhoud & optimalisaties voor scholengemeenschap

Voor scholengemeenschap Groenewald hebben wij niet de website ontwikkeld, maar verzorgen wij verdere website optimalisaties en het maandelijkse onderhoud. We zorgen er namelijk voor dat de website doorontwikkeld wordt door middel van nieuwe functionaliteiten en daarnaast altijd goed onderhouden en beveiligd blijft.

Website onderhoud en aanpassingen voor 4 Minutes

Uitzendbureau 4 Minutes is hét uitzendbureau in Twente waar je moet zijn als je op zoek bent naar werk in de productie, logistiek, techniek, ICT, schoonmaak of bij een callcenter. Voor 4 Minutes doen wij al lange tijd het website onderhoud en ontwikkelen wij nieuwe functionaliteiten zoals het kunnen filteren op hun vacatures pagina. Zij zijn er zeker van dat hun website altijd goed blijft werken door ons onderhoudscontract!