Website laten maken

Een website laten maken is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Technische kennis

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben we goed nieuws: onze Masters zorgen ervoor dat een website laten maken geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, we hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist in het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Webshop laten maken

Het ontwerpen en bouwen van een webshop vinden onze Masters altijd een mooie uitdaging! Wij willen samen met jou een webshop ontwikkelen die jouw online ambities helpt te realiseren. SiteMasters combineert fris design en heldere gebruiksvriendelijkheid met effectieve technologie. Omdat mooie webshops ook mooie omzetten moeten realiseren.

Een succesvolle webshop begint met een goed uitgedachte strategie. Die strategie vertaalt zich naar de webshop, maar houdt ook in dat je over online marketing moet nadenken. Wij kunnen je met een totaalpakket van dienst zijn, of we helpen je met een specifiek onderdeel.

Jouw webshop in WooCommerce

Bij SiteMasters werken we met WooCommerce. Dit is een plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om complete en op maat gemaakte webshops te bouwen. Een WooCommerce webshop is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een kleine of grote webshop wilt laten maken, WooCommerce biedt de oplossing!

De reden dat wij onze webshops hiermee maken is vooral het gemak en de functionaliteiten van het systeem. Van het verwerken van de bestellingen tot het bijhouden van de voorraad, het werkt allemaal erg fijn.

Website onderhoud

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten. Het CMS (content management system) maakt het mogelijk om onderhoud en aanpassingen aan je website zelf uit te voeren. Dit kan rechtstreeks en op eenvoudige wijze vanuit je eigen website. Bepaalde zaken kan je echter niet alleen oplossen en dan is de hulp van een professioneel nodig.

Wat is website onderhoud?

Onze Masters bieden twee soorten manieren van website onderhoud aan. De eerste soort is het opschonen en updaten van je website. Ook maken we backups zodat er nooit gegevens verloren kunnen gaan. Zonder website onderhoud wordt je website zeker trager en gevoeliger voor hackers. Ook zullen zoekmachines je website minder vaak weergeven. Bij deze soort van website onderhoud hebben we verschillende onderhoudspakketten.

Het andere soort website onderhoud dat we aanbieden is het maken van nieuwe functionaliteiten, het aanvullen van nieuwe content of projecten. Want met het regelmatig plaatsen van nieuwe artikelen, projecten of andere updates en met de uitbreiding van nieuwe functionaliteiten blijf je in beeld bij je doelgroep.